maanantai 13. marraskuuta 2017

Tästä se lähtee?

Ostimme kesällä omakotitalon jossa on yksi huone varattu minun ompeluihin ja askarteluihin. Voiko parempaa ollakaan? ☺ Ennen kuin tavarat oli paikoillaan ja mulla aikaa alkaa ompelemaan ehdin selata monet kerrat fb:n Ompeluelämää-ryhmää ja muiden tekemiä ihania vaatteita! Muutama malli ja kuosi sieltä nousi ylitse muiden ja niin siinä kävi että kaavat ja kankaat piti tilata. Ootellessa askartelin kavereiden lapsille kypärälakit Myllymuksujen merinovillasta.



Myös muutamat trikoolakit ehin tehä vielä tälle syksylle




Itselle ompelun aloitin Ruskamekolla ja kankaaksi valikoitui Ehtan Panda-jc okran värisenä. Heti piti muka saada lisää haastetta ja kaavasta poiketen tein mekkoon taskut sivusaumohin. Taskut ja mekko onnistuivat aivan hyvin, ainoa ongelma oli että mekko oli mulle liian pieni! 😐 Onneksi se oli sopiva siskolle. Sopivuusongelmien vuoksi kovin hyviä kuvia siitä ei nyt ole. Tässä huono kuva.


Seuraava projekti on sopivan kaavan löytäminen legginseihin ja sitten käyn Ehta-mekon kimppuun.

Isänpäivälahjaksi väkersin miehelle bokserit lasten jämätrikoista ja se oli hauskaa hommaa 😃 Kaksoisneula vaan ei oikein tehny yhteistyötä (on mulle vielä uusi juttu) niin lahkeet jäi vielä kääntämättä. Näyttäis siltä että tänään sain viimeinki siihen säädöt kohilleen joten kun seuraava vapaahetki tulee niin pääsen tekemään ne loppuun.

Ja jotta tekeminen ei vaan lopu kesken niin lainasin kirjastosta pari Ottobre-lehteä josta pitäis piirtää kaavat talteem (lasten pikkarit/bokserit ja Relaxed-mekko).