maanantai 29. lokakuuta 2012

Sydämet

Vuosi sitten joku laitto koirafoorumilla linkin sydänpipoon ja ihastuin siihen heti. Koska en siihen hätään saanu hankittua oikeankokoisia bambuisia pyöröpuikkoja, päätin soveltaa ohjeesta ensin lapaset. Niiden valmistuttua aloin tekemään pipoa ja sain sen puolivalmiiksi ennen kesää. Kesällä ei kutomisinspistä ollu niin kauheasti, joten pipo jäi kesken. Nyt syksyn (ja melkein talvenki) tullen innostus löyty taas ja sain tehtyä piponkin valmiiksi. Sydänkuviota sain harjotella useammanki kerran lapasissa koska ohjeen soveltaminen ei käyny aivan ongelmitta. Se onnistuki yllättävän hyvin ja ennen kaikkea se oli yllättävän helppoa. Se oli positiivinen yllätys :) Pipon kavennukset ei menneet ihan niinku ohjeessa mutta en jaksanu enää tuossa vaiheessa säätää niitä uusiksi joten siitä tuli nyt tämmönen.

Lapaset
Pipo





































Lankana siis ohjeen mukaisesti Cascade Yarns 220 Wool, puikkojen kooksi valittin 5 koska oma käsiala on aina pikkusen tiukempaa ku ohjeissa ruukaa olla.

maanantai 22. lokakuuta 2012

Tästä se lähtee

Ajattelin alkaa kirjottelemaan erikseen blogia käsitöistä ja leipomuksista joita kuitenki aina silloin tällöin teen. Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin :)